:: My LoVe-No-MoRe LeTtER ::

Reactions: 
Dearest Ex,

how are you now?
I believe you're extremely fine without me.
I wish you know how I'm doing since the day YOU LEFT me.
Well, I never thought you'll eventually choose him over me,
but then again, that was what you did.
The decision is yours,
Who am I to say anything.. It's YOUR FUTURE anyway, (your future only?)
Whom to be with.. the so-called forever and ever thingy.

Dear Ex,
Since the first day I became your second boyfriend,
I always told you that I can really read your mind.
You're such an idiot then, for believing that.
There are still things in which I hope to let you know.
But let's just save the best for last.
I keep several things away from you,
Though now we are apart,
Because these things can definitely break your heart.

Dear Ex,
How's your relationship?
It's getting better perhaps..
Maybe I should stop guessing,
you definitely love him more than you used to love me.

Oh ya, one more thing,
Please stop sending me stupid text messages anymore.
I'm sick and tired of that bitch witch!!
"I can't forget you.." "I still miss you" "I still love you..."
what the hell were those for?
I won't say that you've got the wrong number,
but I do say,
Wrong time, you're already too late.

If there's anything else that you want to say,
just KEEP IT to yourself, like what I did.
Will you?

:: sTeReO hEaRt ::

Reactions: 
Tetibe layan plak lagu ni.. dulu memang dah penah dengar, tp rasa cam biasa2 je.. skang ni terrrrlayann maybe sebab sesuai dgn mood dan keadaan semasa jiwa aku ni kot? hahahha~~ :p

:: mAhLiGaI DaRi AiRmAtAmU ::

Reactions: 
Izinkan diriku meluahkan rasa,
Maafkanlah aku andai kau terasa,
Biar ku paparkn apa yg terjadi,
Moga engkau tak ulangi.





Sungguh tak ku sangka kau berpaling tadah,
Setelah lamanya menjalinkan cinta,
Dalam diam-diam kau sudah berpunya,
Tanpa aku menyedari semuanya.





Aku mendoakan agar kau bahagia,
Bersama si dia insan yang kau suka,
Percintaan kita tak sampai ke mana,
Setakat di bibir saja.





Sayang...
Kau bina mahligai dari air mata,
Yang jatuh berderai di wajah sepiku,
Hancurnya hatiku bisa tak terkata,
Terhumban rasa diriku.





Oh aduhai ku masih ingati,
Janji manis dan saat romantis,
Kau pintaku supaya setia,
Akhirnya kau yang berubah.





Oh tuhanku tabahkan hatiku,
Temukan dengan ketenangan jiwa ini,
Dibelasah rindu,
Tetapi apa dayaku.





Ku cuba pejam mata tapi tak terlena,
Keranaku masih teringat pada mu,
Begitu payah nya nak ku melupakan,
Pernah kah kau memikirkan oh sayang..


........................................

Cinta... penuh dengan dusta?

:: NuMbEr TwO ::

Reactions: 



"If you put too high of standards on what you're looking for, you might overlook the one who will exceed every expectation that you have."

:: KaLaU sAyA sEoRaNg YB ::

Reactions: 
"diambil dari blog seorang rakan.. menarik skali!! saya bagi 5 star untuk nukilan ini*

kalaulah saya seorang YB,
orang minta duit mesti saya bagi,
manusia yang lapar tak wujud lagi,
semua yang miskin dah boleh berlari.

Kalaulah saya seorang YB,
Saya pakai kelisa je tak pun MyVi,
bukan nak tunjuk zahud dalam diri,
takut kereta mahal tak nampak orang jalan kaki.

kalau lah saya jadi YB,
makan minum hanya di kedai kopi,
bukan kedekut duit poket sendiri,
ramai rakyat cant afford eating in HOTELS and McD.

Kalau lah saya jadi YB,
semua rasuah ditolak ketepi,
bukan hanya kerana iman dihati,
gaji 10 ribu dah cukup nak melancong oversea.

kalau lah saya jadi YB,
tak ada orang kawasan yang berdemonstrasi,
sebab dah ada padang demokrasi,
tak puas hati pi jerit kat sana sesama sendiri.

Kalaulah saya jadi YB,
jenayah kurang rakyat tak rugi,
semua kesalahan besar akan kena death penalti,
Gangster macam mana pun takut mati...

kalau lah saya jadi YB,
perempuan simpanan saya takkan cari,
sebab kuota yang 4 dah cukup sekali,
saya akan perjuangkan hak wanita dalam poligami...hehe...

Kalau saya jadi YB,
semua orang akan menyanyi menari,
dapat wakil yang tak kesah dihubungi,
siang malam atau dinihari.

kalau saya jadi YB,
paling lama saya pegang pun 3 penggal berbakti,
kalau lama sangat nanti orang benci,
bagi can kat orang lain lah takkan nak pegang sampai mati.

kalau saya jadi YB,
freedom of speech saya ingatkan sekali,
nak cakap apa pun cakap lah lagi,
dah penat cakap mesti korang berenti..kan..kan....

kalau lah saya jadi YB,
tak yah panggil gelaran datuk atau tan sri,
semua pangil pian je nama aku sendiri,
nanti gelaran panjang2 susah rakyat nak dekati....


UNDILAH SAYA DALAM ELECTION AKAN DATANG... TERIMA KASIH......

.

:: Ku ReLa KaU bErLaLu ::

Reactions: 


aku tak ingat la lagu ni pernah post ke tak... saje kasi post "trial version" nye video kat sini. heheheehe...



[UPDATE]

memang aku pnah post,
http://unbelurveable.blogspot.com/2009/01/ku-rela-kau-berlalu.html

tapi ni lirik je... takpe, nnt aku nyanyi full version, pastu aku publish update okay??? :p

:: KaMu ::

Reactions: 
Kamu...



Dahulu ada lagu yang menyinari hidupku...



Namun melodinya kini telah pudar..



Lantas hilang dari ingatanku.