:: 18 SxXx ::

Reactions: 
sebelum apa2, aku nk mintak maaf kepada semua pembaca sebab post aku yg ni agak "offensive" sikit. tapi aku rasa ok je sebab ni blog aku, bukannya tempat public mcm bulletin board friendster atau mana2 forum.. since aku terasa nk luahkan apa yg aku tau pasal perkataan ni, aku cerita je.. suka @ tak, atas pandangan diri sendiri. aku tak kisah..

okes.. isu yg nk didiskusi sekarang, kenapa ramai sgt suka menggunakan perkataan "fuck"? tak kesah la dalam pertuturan seharian ataupun dlm dunia cyber nie.. banyak sungguh aku terdengar. setelah penyelidikan yg aku buat selama 3 tahun setengah nie, aku dapat mcm2 info berkenaan perkataan "fuck" ni.. so, apa kata kita kongsi sama2?

ayat2 yang selalu kita dengar contohnya mcm "fuck you", "fuck off" dan "what the fuck?" aku percaya ramai je tak pandai menggunakan perkataan ni di tempat yg sepatutnya.. mengikut kamus dewan, perkataan "fuck" ni bermaksud "copulate" a.k.a "get some!!"... penggunaan betul dia lebih kurang camni la: let's fuck? atau I want to fuck you.. tapi tu penggunaan perkataan tu secara literally..

by itself, ia sebenarnya digunakan sebagai exclamation bagi menunjukkan perasaan tak puas hati, marah, atau emosi2 ekstrem. yg mana langsung takde kaitan pun dengan maksud seksual yg perkataan tu berikan. contohnya "shut the fuck up" dan "none of your fucking business!!"..

apa tujuan aku cerita semua nie? =]..

ramai yg bile tulis perkataan "fuck" ni kat public, selalunya forum etc, perkataan tu akan automatically di"censored"kan.. bila kita taip "fuck", die akan convert jadi ****.. contoh kat friendster, dulu boleh, tapi sekarang bila ada je perkataan2 offensive, die automatik tak bagi korang post mende tu.. betul tak? tak percaya bole cuba.. ada jugak pengguna yg cuba cover line dgn menggantikan perkataan "fuck" dgn F(_)c|< or |=(_)Ck.. atau "fark" & "phuck".. tapi, kat sini aku ada cara best untuk men"censored"kan perkataan tersebut..

aku belajar dgn rakan2 yg baru aku kenali, diorang tukar perkataan "fuck" dengan perkataan "fish".. hehehe.. so, penggunaannya orang akan faham, tapi nampak lebih comel dan tidak keterlaluan.. sebagai contoh, "what the fuck?" akan jadi "what the fish?!!" kan ke ok sket? betul tak...

so sekarang, cuba korang belajar convert penggunaan perkataan lucah tu kepada perkataan yg aku baru kenalkan ni..

goddamn i feel like i wanna "fish" her!!
she's fishable.. trust me!!
motherfishing princess!!
go fish yourself!!
fish you!!
fish off!!
dan boleh juga,
let's "fish"? =]

hahaha... by the way, aku tertanya2 mungkinkah ini sebabnya mengapa sorang player NBA yg hebat diberi nama "Derek Fisher"?? hahaha... fikir-fikirkan wahai pembaca sekalian...

:: JuMaAt Oh jUmAaT ::

Reactions: 

Pejam celik pejam celik, dah masuk hujung bulan ramadhan. kejap sangat rasanya berpuasa tahun nie. mana taknya, hidup aku 3/4 dihabiskan buat assigntment dan test setiap mlm sampai subuh.. langsung tak sempat nak menghayati bulan mulia ni. Tarawikh pun tak berapa nk full tahun ni.. nak cerita pasal semayang jumaat yg cuma ada 4 kali je dlm ramadhan, tp overall aku nk memberi komen pasal sembahyang jumaat secara keseluruhannya, tak kesah la bulan pose ke, bkn bulan posa ke..

kalau nk diceritakan ,sampai abes subuh pun belum tentu aku abes cite pasal kategori2 makhluk allah yg wujud kat muka bumi ni. ok lah, secara AMnya, kita tau ada 2 golongan manusia dlm dunia ni, yang pertama, yang memang pegi semayang jumaat.. yang kategori lg satu ialah golongan yang langsung tak pegi semayang jumaat... okes, dpt x?

kite cite pasal kategori2 golongan yang pegi semayang jumaat ni dulu..

1. golongan yang tak pandai2 nak silentkan phone.. brader! paham2 la lu skang kat masjid, takkan tak bole silentkan untuk 20 minit tu? tak ke mengganggu orang laen yg nk beribadat? aku cakap ni bukan pe, ramai sgt yg phone tu berbunyi time tgh solat jumaat. come on la.. umur da panjang berjela, takkan tak reti pakai phone lagi kot? nak bagi alasan pe lagi? aku rasa takde satu pun alasan yg bole diterima kalau phone tu asyik berdering time semayang jumaat.. bak kata celcom, "tiada panggilan sepenting seruan ilahi"..

2. golongan yang pegi semayang jumaat, tapi... astaghfirullah.. rambut panjang berjela, serabut gile2, seluar koyak sana sini, bersubang, bertindik, rambut kaler pun ada gak? setau aku, bila dah kaler rambut tu, sah2 la sembayang tak diterima... ko nk semayang pe lagi camtu? aku bukan nk menjatuhkan org.. aku bukan nk cakap yg aku ni sempurna sgt, tapi kita hidup kat dunia ni kena la saling berteguran satu sama lain, kalo aku silap, tegur aku.. aku tak kisah..

3. golongan yang datang masjid last minit, cukup2 je org abes khutbah.. baru nk cecah kaki kat masjid. kekadang tu imam dah dekat2 nak rukuk baru die nak angkat takbir.

4. golongan yang datang awal gile, tapi... lepak2 kat pagar masjid, borak2 hal dunia, isap rokok tak hengat, gelak kuat2... tak respect langsung orang yg datang masjid nk solat jumaat..

5. golongan yang dah la datang lambat, balik dia la yg paling laju... kebanyakan student yg aku kenal, tergolong dlm spesis nie la... no doubt aku pun terasa aku termasuk dlm golongan ni.. tahniah kejap untuk aku..

6. last but not least, golongan yg tak pernah cukup solat 5 waktu, tapi tiap2 kali semayang jumaat, ada je muka die kat masjid... alhamdulillah.. "tak cukup 5 waktu sehari semalam, 4 kali seminggu pun jadi la ye x?"

jom cerita pasal golongan yang tak pegi semayang jumaat lak..

1. golongan yang dah la tak pegi semayang jumaat, tak hormat waktu plak tu.. asal orang bersiap nk gi masjid je, dia menghilang pegi tempat lain.. ni apa yg aku observe sendiri masa otw balik kampung dlu.. aku drive sepanjang hari dr pagi lagi, so memang dah sah2 aku jamakkan je solat aku haritu.. tapi apa yg aku nmpak, still ada golongan yg tak solat jumaat ni, bertebaran kat shopping2 complex dan tempat2 yg tak sepatut nya diorang berada time tu.. agak2 la kan, tak malu ke dgn bukan islam? kalo dah malas semayang jumaat tu... lepak rumah sudey!

2. golongan yg bodoh. dah tau member2 pegi semayang jumaat, TAK PAYAH LA CALL DIA!! bodoh tak kena tempat! tak pasal2 member yg tgh solat tu terganggu kejap dek phone yg asyik ringing kat dlm masjid. kalo tak pun, phone tu dok vibrate kat lam poket.. bongok pejadah la golongan yg macam ni.. sori ckp, tp memang tujuan aku nk menyedarkan golongan ni..

3. nk selit sikit untuk kaum hawa.. diorang pun sama gak. memang la takyah gi semayang jumaat. tapi, paham2 sket bole kot? si balak gi smayang, yg dia dok kalut mesej2 memanjang, takut sgt balak dia pegi tempat lain.. lagi sekali aku tekankan kt sini.. cuba la RESPECT!! tauke cina repair rumah aku pun tak minum dpn2 aku time bulan posa nie, dia lari masuk kereta kalo die dahaga... tengok?! ape korang dah rasa hebat sgt ke jadi islam walaupun x respect agama?!!

sebenarnya panjang bejela lagi aku nk bgtau... tp kang silap haribulan si ISA dtg umah plak, mana taknye, ramai je menteri2 fasola yg aku kenal dia tapi dia tak berapa mengenal tuhan..

apa2 pun, tahniah la aku ucapkan kepada mereka yg rajin pegi solat jumaat walaupun tergolong dalam kategori2 yg aku sebut kat atas tu. walaupun diorang lambat ke, pakaian tak senonoh ke, at least diorang sedar kewajipan tu harus ditunaikan.. aku pun takleh salahkan diorang datang lambat ke, pakaian tak kena ke.. mana la tau kan diorang tgh darurat ke ape ke yg buatkan diorang terpaksa pegi dgn keadaan camtu..

**kira ok la daripada golongan yg pakaian bersih, cantik, lawa, kacak, berseri2 macam baek tapi langsung tak jejak kaki kat masjid.. kan? kan?

aku taknak explain banyak, cukup la takat tu dulu. sekadar menyedarkan pembaca2 blog yang mungkin selama ni tak sedar akan perkara yg maybe ramai anggap kecik ni. aku bukan bertujuan nk point kat sapa2 yg aku kenal etc.. aku cerita ni pun secara rawak. perkara ni aku dah mula nampak sejak aku stay kat KL lagi. mungkin bulan2 posa ni kot yg buat aku terdetik untuk berkongsi ngan orang lain gak. cukup sekadar renungan semua. akhir kata, selamat menghabiskan puasa dan selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir batin!

dari adam celak, unbelurveable 2008(c)..

:: PerCayA AtAU TidAk? ::

Reactions: 
10 Fakta menarik yang aku dapat dari internet + bulletin board sengal dari member aku.. sila layan. hehehe.. mood aku tengah baik nie, tanak post mende2 sepertimana yang aku selalu publish tiap2 minggu.. =]..

FACT NUMBER 1:-

In Shakespeare’s time, mattresses were secured on bed frames by ropes.When you pulled on the ropes the mattress tightened,making the bed firmer to sleep on. That’s where the phrase, "goodnight,sleep tight" came from.

FACT NUMBER 2:-
The phrase "rule of thumb" is derived from an old English law which stated that you couldn’t beat your wife with anything wider than your thumb.

FACT NUMBER 3:-
It was the accepted practice in Babylon 4,000 years ago that for a month after the wedding, the bride’s father would supply his son-in-law with all the mead he could drink. Mead is a honey beer, and because their calendar was lunar based, this period was called the "honey month" or what we know today as the "honeymoon."

FACT NUMBER 4:- there are actually two types of humans? The slightly larger and less intelligent kind, males, have protruding external genitalia called "penises" that are used for making important life decisions. Meanwhile, females have these nifty things called "vaginas" that no one understands yet, especially males

FACT NUMBER 5:-
Each king in a deck of playing cards represents a great king from history.
Spades - King David
Hearts - Charlemagne
Clubs - Alexander the Great
Diamonds - Julius Caesar

FACT NUMBER 6:-
To "testify" was based on men in the Roman court swearing to a statement made by swearing on their testicles.

FACT NUMBER 7:-
The expression "to get fired" comes from long, long ago. When clans wanted to get rid of their unwanted people without killing them used to burn their houses down.

FACT NUMBER 8:-
Sticking your two middle fingers up dates back from the middles ages. When archers were caught they had their two middle fingers cut of so that they couldn't shoot any more arrows. So when an archer was shooting people he would stick his fingers up to say "look I still have them, "hahaha".



IKLAN JAP..




FACT NUMBER 9:-
Studies show that if a cat falls off the seventh floor of a building it has about thirty percent less chance of surviving than a cat that falls off the twentieth floor. It supposedly takes about eight floors for the cat to realise what is occuring, relax and correct itself. At about that height it hits maximum speed and when it hits the ground its rib cage absorbs most of the impact

FACT NUMBER 10:-
In ancient England a person could not have sex unless you had consent of the King (unless you were in the Royal Family). When anyone wanted to have a baby, they got consent of the King & the King gave them a placard that they hung on their door while they were having sex. The placard had F.U.C.K. (Fornication Under Consent of the King) on it. Now you know where that came from. Bet you didn’t know that… haha…

:: JaNgAN sEbAB aWeKs ::

Reactions: 


Ape aku nk cakap ek, aku bukan takleh hidup sebagai sorang single... kalau tak, memang dari dulu lagi aku dah mampos sebab terus terang cakap aku tak pernah bersama dgn mana-mana gadis pun setakat ni. Tapi takde lah sampai aku mengharapkan keadaan ni sampai bila2. bak kata member aku sorang, benda tu badi kalo tak couple2 sampai grad.. what the fake??!! takpe2.. aku still ada setahun setengah kat fakulti law ni. banyak masa lagi.. hehehe.. untuk saja2 cari pasal, aku ada posting yang tak berapa menarik kat bawah ni.. cuma sekadar melepaskan sifat2 seorang sarcastic dalam diri. Mendealah ni aku penah post kat blog aku yg dah lama dulu. tapi aku tak rasa bende ni berubah mengikut masa.. keadaannya tetap sama kot sampai bila2.. hehehe..

khas wat member2 aku.. sape yg makan cabai., pesanan penaja - die la yang rase pedasnye..

`

jangan sebab awek,

ko tinggal kengkawan

jangan sebab awek,

aku buka puasa sensorang

jangan sebab awek,

ko pegi kelas awal2

jangan sebab awek,

ko tak turun men basketball

jangan sebab awek,

ko habiskan duit PTPTpu

jangan sebab awek,

ko songlap duit kelab

jangan sebab awek,

ko jadi mat sivik

jangan sebab awek,

tiap2 hari ko ilang

jangan sebab awek,

ko kutuk aku single

jangan sebab awek,

ko wat assignment ngan die

jangan sebab awek,

ko bergayut lame2

jangan sebab awek,

ko tinggal aku kat times square

jangan sebab awek,

ko pinjam duit orang

jangan sebab awek,

ko pinjam motor aku

jangan sebab awek,

mesej org laen ko tak reply

jangan sebab awek,

jadi budak hipokrit

jangan sebab awek,

berebut dengan kengkawan

jangan sebab awek,

bila merajuk cari aku

jangan sebab awek,

post buletin frenster yg sedih2

jangan sebab awek,

novel menjadi bacaan utama

jangan sebab awek,

movie jiwang menjadi tatapan

jangan sebab awek,

minum ais kosong

jangan sebab awek,

ko kena tangkap basah

jangan sebab awek,

redah hujan pegi pujuk

jangan sebab awek,

sanggup korban apa saja

jangan sebab awek,

idup ko merana

jangan sebab awek,

ko layan lagu jiwang

jangan sebab awek,

member2 sendiri ko tendang…


fikir2kan lah…

disclaimer: takde kene mengene ngan yang telah hidup atau yang masih mati.. kalo terrr"kelepap" kat muke sendiri, mintak maap la ye.. ini bukan bertujuan men"drop" korang idup2, cuma sekadar menjadi guideline dalam hidup. kerana sorang awek yang tak confirm lagi jadi bini, ko sanggup buat apa saja sampai lupa tujuan ko dijadikan kat muka bumi ni. Elok2 tuhan cipta korang untuk menjadi khalifah di bumi Allah ni, korang pandai2 convert diri sendiri jadi hamba wanita... bawak berfikir panjang2 beb... ingat pesan aku...

:: wArNa-WaRnA sEbENaR ::

Reactions: 
first impression, itu yg orang cakap salah satu element penting dalam menjalinkan hubungan.. kata orang, kalau kita nk approach memana gadis/jejaka yg diminati, pastikan die nye first impression terhadap kita tu memang tip-top! kalo boleh, memang nk tonjolkan diri pada tahap terbaek walaupun hari-hari selekeh even pegi klas. tapi bagi aku bagus la kalau kita nk tunjukkan kat org sesungguhnya kite nie bukan golongan picisan yg memang org tak pandang..

kat sini, aku nk discuss pasal "true colour" seseorang atau kot bahasa kite panggil sifat sebenar dari segi peribadi.. aku nak start dengan lelaki.. lelaki kebanyakkannya tak jujur masa first time dia tegur seseorang gadis yang dia minat. harus lah kan? org yg hari2 selekeh tetiba pakai kacak2 semata-mata nak tegur sorang gadis yang dia minat kat law fac tue... tu contoh yg paling mudah la, taknak la aku cakap sapa, tapi benda tu realiti... bagi aku, itu bukan hipokrit, dah dia minat kat minah tu, mesti la bagi first impression yg terbaek seperti mana yg aku cakap tadi kan?

masalah dengan lelaki, diorang selalu simpan sifat diri sebenar tu sepanjang mana diorang boleh... selagi diorang bersama dengan gadis yang diorang minat tu. itu yang buat golongan kaum hawa bengang ngan spesis jantan sebab suka menyembunyikan sifat sebenar diorang.. contohnya, ada sorang mamat tu dia ckp dia budak baek, tak minum, tak clubbing, tak maen pompuan kat sorang gadis yg die minat.. dah couple berbulan2 (dkt setahun) alih2 clash sebab pompuan tu dpt tau true colour mamat tu.. ntah cane sape ntah cite kat minah tu kan.. MASALAHnya kat sini, guys tends to keep it as long as they can...

pompuan pulak, lain, masa dia tegur lelaki yg dia minat, nampak baik gila babi, babi pun tak gila baik cam dia.. tapi tak sampai sebulan , si jejaka ni dah boleh nampak yg sebenarnya gadis tu takde la sebaik mana seperti time diorang mula-mula kenal dulu.. bagus gile gadis2 spesis camni kan? kalo diorang tunjukkan sifat "termulia" diorang awal2 lagi in relationship, mudah cite, trus clash.. takde la macam lelaki yg kalo boleh nak simpan sampai mati... tak ke lagi merana..

"relationship is like putting your foot in a wet cement, the longer you stay, the harder it is for you to leave"

kata2 kat atas ni yang buat aku nampak sudut positif kaum hawa berbanding kaum aku.. NAMUN BEGITU, aku tak rasa yang lelaki sengaja buat benda2 macam kat atas tu.. aku ada satu sebab kukuh kenapa lelaki wat camtu.. aku tanak amik contoh yang jauh2, diri sendiri pun dah cukup.. masa aku skandal ngan sorang gadis dulu, aku gile pulun pakai kacak2.. yg penting, aku buat satu penipuan besar.. aku cakap kat kat dia yg aku tak "smoke" walaupun in fact aku dah start merokok time tu.. aku buat camtu sebab sejak awal2 lagi aku dah tau dia tak minat orang yg smoke..

PENTING kat sini nak bagitau korang, sejak dari saat tu, MEMANG aku quit!! tak tipu, berani kerat jari la wei, sepanjang aku kenal dia, memang aku tak sentuh walau sebatang rokok,, member2 terdekat aku pun jadi pelik ngan perangai aku ni.. BETUL, aku menyembunyikan sifat sebenar aku.. dan pada masa yang sama, aku cuba untuk terus mengubah diri aku.. sebab aku rasa dengan kehadiran dia dalam hidup, aku dah tak perlukan lagi rokok untuk mententeramkan jiwa (kononnya lah kan).. aku hipokrit? tak jujur? khianat dalam hubungan? YES... tepat sekali.. tapi tengok jugak sebab apa kan..

last2, minah tu couple dengan sorang perokok.. sekarang sapa yang khianat?? tahniah untuk diriku yang tak berlaku jujur dengan dia selama ni... hehehe.. that's not the point, aku cuma nak bagitau, lelaki sembunyikan sifat sebenar diorang sebab diorang ada sebab2 yang munasabah... TAK MACAM PEREMPUAN... so, untuk korang yg membaca atau terbaca mendalah ni, fikir-fikirkanlah...

:: aNtaRa AnJiNg dAn KuCiNg ::

Reactions: 

sorang kawan aku baru bela kucing... manje gile2, dgn sme orang pun die manje.. tetiba terlintas di fikaran aku, "kan best kalo aku ade awek yang manja sebijik cam kucing member aku ni?" lantas aku bertanya member aku, best tak kalo ada awek yang manja cam kucing? obviously, ramai yang akan menjawab "YA" kepada pertanyaan aku tadi.. tapi, pada masa yang sama, terlintas plak kat fikiran aku sesungguhnya orang mengaitkan golongan wanita2 jahat sebagai "bitch" atau dalam BMnya anjing betina. kalau ramai lelaki tak suka golongan BITCH nie, dah tentu sekali diorang mencari gadis yang sepertimana kucing yang aku baru sebut ni.. kan?

bila sebut pasal "bitch", orang akan bercerita pasal seorang gadis liar yang tak boleh dikontrol oleh kaum lelaki, kesana sini tak tentu hala dengan lelaki2 yang ntah kemana-mana hala.. tambah plak kalo tanya member2 yang baru clash, komfem diorang membahaskan ex2 diorang tu sebagai "bitch" yang tak bole dibuat pasangan hidup. HARAP MAKLUM, aku bukan nak memburuk2kan kaum perempuan, hanya mereka yang makan cili akan terasa pedasnya, kan? so yang rasa diri mereka tu cukup adat melayu tata tertib dan sebagainya tu, anggap la ini pandangan ikhlas daripada reseach aku yea?

bukannya aku seorang yang pathetic atau sarcastic atau ape2 jelah yang orang panggil, namun aku kat sini nak compare antara kucing comel dan bitch di atas. Sebab apa? sebabnya aku rasa dalam mencari teman hidup, lelaki tak sepatutnya mencari gadis yang bersifat seperti kucing tetapi BITCH...


firstly, meh aku describe seekor kucing.. comel, cantik, manja, seronok dibelai, menyondol2 dan laen2 lagi.. kucing juga adalah makhluk yang agak sengal bagi aku.. sebab, dengan sapa2 pun dia manja. kalau aku yang gosok, dia manja dengan aku, kalau jantan lain yang gosok, dia manja dgn jantan lain.. bayangkan kalau gadis impian ko tu bersifat kucing yang comel nie.. tak ke bengang? dengan mana-mana jantan pun dia boleh bermanja dibelai dll.. tu kalau kucing, kalau spesis manusia ni, bukan takat manja ngan belai, perkara2 lain tu korang boleh fikir sendiri, tanak aku cerita benda2 lucah kat sini... so, nak ke korang berawekkan golongan macam nie??

then, kita ambik contoh bitch tadi plak.. katakan korang jumpa sekor anjing kurap betina kat tepi jalan, tak bertuan... lalu ko kutip, bawak balik, basuh, bagi mandi, dobi dan sebagainya.. letak dia kat dalam pondok hanjeng kat luar rumah, kompem2 dia sayang gile kat ko.. ye lah, dah la tak mendapat belaian kasih sayang selama nie, tetiba ada orang amik bela.. maunya tak terhutang budi sampai mati dengan korang yang jadik tuan dia nie.. kalau ada orang lain yang cuba2 nak ber"manja" ngan bitch tadi, dah sah2 la kena giget!! hape? ko ingat anjing senang2 nak suka kat orang lain? so sekarang, korang dah nampak kan? yang "bitch" ni tak mungkin akan suka dibelai2 oleh orang yg selain daripada "tuan punya" sendiri.. compare dengan seorang gadis, tentu sifat macam ni yang korang cari2, betul tak?



aku bagi lagi satu contoh.. pernah ke korang tengok orang tambat kucing dengan rantai, pastu ikat kat tiang mana2 supaya dia tak lari? TAK ADA DAN TAK WUJUD golongan orang macam tu, melainkan dia memang spesis manusia yang takde peri kemanusiaan.. apa yang aku cuba sampaikan kat sini ialah, kalau seorang gadis tu tak boleh nak menunjukkan taat setia dia kat korang, korang agak boleh bertahan ke hubungan yang tak tentu lagi tu? bukannya maksud aku nak korang rantaikan awek2 korang tu, cuma "chained" in term of relationship... geng2 yg dah kapel tu paham la maksud "chained" nie...

bitch... dah sah2 anjing adalah golongan yang dirantai sepanjang masa. rantai bukan tak nak bagi lari, tapi rantai sebab dia mungkin kejar orang2 tak dikenali tak tentu hala.. ambik sifat tu letak kat sorang gadis.. kalau korang boleh "merantai" gadis tu, tandanya ikatan korang mungkin akan berkekalan sampai bila2.. at least sampai ikatan tu bertukar jadi ikatan pertunangan ke, pernikahan ke, which means terjamin la hubungan korang tu.. bukannya ada relationship tapi si gadis tu tak suka diawasi oleh balak dia, kononnya "dikongkong" whatsoever. then macam mana korang bole cakap yang korang akan kekal dengan awek2 macam tu?


itu baru sikit daripada yang dapat aku fikirkan time aku pegang kucing kesayangan member aku tu.. bukan apa, dengan 2 sifat kucing dan bitch ni pun, aku rasa dah cukup untuk menggambarkan bahawa adalah lebih baik memilih seorang gadis "bitchy" daripada yang manja2 kucing mintak disontot.. kalau korang rasa aku salah, harap betulkan... aku cuma memberikan pandangan... renung-renungkan...