:: VaLeNtINe'S dAtAnG LaGi~ ::

Reactions: 
huhuhu... saje taknak post awal2 cite pasal vday.. coz nak mencari masa yang sesuai so that aku boleh menaip panjang2.. huhhuuu

waaaaaaahhhh!!! vday!!! teringat balik kisah-kisah lalu, banyak nye perkara yang terjadi pada tanggal 14 Februari tahun 19xx sampai la ke tahun 20xx... nak aku share? takde masalah..

14 Februari, aku penah kasi perfume yang super mahal kat sorang minah yang aku penah minat dedulu.. time tu semua orang kena draft satu borang ala2 survey, dan kena buat dlm 50 copy, pastu kene cari 50 orang untuk menjawab survey2 tersebut.

kononnye time tu aku nak mintak dia jadi salah sorang orang yang jawab survey aku, so aku ajak dia jumpa. masa aku nak keluarkan dari beg tu, "SUPRISE!!" hadiah upenye yang keluar dari beg.. hahahahaaha~ kering tahap cipan gak gua time tu. gi mampos ah ape orang nak kata. time tu, minat punya pasal, sanggup je buat apa pun.. hahahaahahaha~

14 Februari juga, seseorang yang pernah bersama dengan aku dulu (tapi bukan couple), baek gilo ngan aku.. bleh tahan la gak kitorang menggedik bersama2 dulu. almost setiap hari gak la kitorang berjumpa.. ade je benda yang nak dibuat. tapi masa 14 Feb tu, dia ada bagitau kat aku, dia tak nak keluar malam tu, coz dia dah beli makanan kat DC (bebudak UITM shah alam tau la kat mana tu). So, ok je. aku lepak kat umah jelah.. Then, keesokannya baru aku dapat tau yang dia keluar dengan sesorang.. Well, this is life.. Aku doakan kebahagiaannya selalu.. good luck, b...itch. heheheehe...

14 Februari lagi, taknak cite sgt lah pasal yang ni.. cilaka nye pompuan. hahahahahahahaha~

14 Februari tahun ni.. jiwa aku kacau disebabkan terlalu banyak assignment, test, presentation, memang macam haram gak la... penuh jadual aku.. 12hb, 13hb, dua hari berturut2 aku tak tidur (LITERALLY) kerana menyiapkan CONVEYANCING... maka korang paham2 lah kalau dah 2 hari tak tidur. apa yang berlaku pada tanggal 14hb yang bangang tu? masa untuk Qada' balik semua masa2 aku yang dah terbuang. yeeehaaaa~~

14 februari akan datang? terpaksa la korang tunggu posting aku tahun depan plak. tengok macam mana.. ada perubahan drastik? tiada apa2 yang berlaku? dan berpunya? masih lagi teruna? We Will See~~~ daaa~~ =p

:: ciTe PaSaL rAmBuT ::

Reactions: 
ade sorang minah HAWT nie, masuk kelas aku tadi... tetiba bebudak pompuan dlm kelas aku tegur die,

"eh, u tukar style rambut ek?" I nampak lain, nampak lagi CHANTEK!!

"takdelah, I mane ade tukar2 style nie"

"ye ke? I rase u memang ada buat something, dulu blonde kan? skang nampak lagi natural, lagi comel bla.. bla bla... (skrip tak sempat direkod sbb laju sgt!)"

"well, actually, I baru buat rebonding, itu je, xdela sampai nak buat mahal2 kan"

"patutla cantik!! betul! I rasa u memang sangat cantik ngan rambut skang ni"

"ala.. tak payah la puji I lebih2, rambut u pun apa kurang cantiknya, ikal mayang etc2.... (lagi sekali tak sempat direkodkan)"

"tapi still i rasa ur rambut sangat cantik!! nnt i pun nak buat mcm u jugak lah"

...and the conversation goes on and on sampai dekat 20 minit....

.
.
.
berbeza ngan bebudak lelaki, aku baru potong rambut minggu lepas, dan ada member aku sorang nie tegur aku,

"bro, ko potong rambut ke?"

"yep.."

.... dan masing2 kembali buat kerja masing2.......

-_-" *adeeehhh2....... =p

:: aNaK bUaHkU~ ::

Reactions: 


Puisi telah memilihku untuk memenuhi ruangan sepi,
Senandung semalam nukilan baris-baris yang penuh dengan makna..
Kucuba ungkapkan satu perenggan bersulam kasih,
Sebelum ucap selamat datang kuungkapkan padamu...
Tanggal 12 februari, ayah dan ibu menjadi saksi,
akan kehadiranmu membawa sinar-sinar kebahagiaan..
Tibamu telah kujangka, munculmu telah kutunggu lama
Cintaku kasihku hanya padamu sayang.. =]

*nukilan buat gegurl, anak buahku yg pertama. huhuhu~

:: cOnFeSsIoN oF LoVe ::

Reactions: 
hurmm... sambil mencari2 fail aku yang hilang, aku terjumpa balik dokumen ni, dulu aku pernah nak tulis lagu ni untuk seseorang. korang yang rapat ngan aku konfem tau apa jadi, yang menyebabkan aku tak publish2 lagu nie... coz TAK PERNAH SEMPAT UNTUK DINYANYIKAN... so, sape2 nak gubah lagu nie, silakan, lirik dah ada, chords pun dah ada... strumming slow macam biasa.. yang aku tau, lagu ni 80% dah siap, sapa nak, completekanlah sendiri.. AKU DAH TAK PERLUKAN LAGU INI..... =(



G C
This is what I feel.. I think it needs to be said
Am Em
The truth about my past plays over in my head
C Am
I never thought my heart could ever feel this pain
C D G
I never though that love could drive me insane..


C Em
I held on forever, but no one really cared
D G
Held on to feelings, that wasn't even there
Am Em
Things go wrong in life and you don't know what to do
C D G
But my life had changed… on the day that I met you




Things now going back to what they were before

Cause I have found the answer…. to what I've been looking for
C Em
It's not about the fight, like being right or being wrong
Am C D
It's all about the love, respect and being strong

Now that you're here, I'll cherish each moment to the end
Cherish the first moment when you became my friend
When we talked about the stars, I knew we'd be together
And just like an endless sky, a new love could last forever

I won't forget the time when you whispered in my ear goodnight
My heart is counting every minute, until I can hold you tight
Every moment you're not here, makes me think of what to do
So I wont lose what my soul, has grown to feel for you

G D
This is my confession, but there's more that to be done
G D
To prove my heart is true, and you always number one
Am C D
You just don’t know exactly, what I am trying to say
C D G
But for now my simple song, will help show you the way..