:: aDvOcAtE & SoLiCiToR ::

Reactions: 


amacam? cool x? heheehehe

:: bErMuLa KeMbALi ::

Reactions: 
waaaahhhh... dah lama tak blogging!!!! thx to cik afidah kerana memberikan semangat kembali untuk saya menulis blog.. kat sni nak cite sket sebab musabab kenapa dah lama saya tak blogging~

1. dah masuk LLB.. memang betul seperti mana yang budak2 batch atas cakap, keje banyak sangat2!! kelas dari pukul 8am - 11pm... lepas kelas, ada discussion pasal keje @ assignment.. hari sabtu? aku lepak kat office dari pagi sampai petang. malam datang balik sini buat assignment. hari ahad? aku sekarang masih lagi berada di office sejak semalam (coz tido kat sini)... huishh.... banyak2...

2. Alhamdulillah, bisnes aku dah makin masyuk.. bulan Februari ni kitorang ada buat macam2 program, dan target kitorang ialah sekurang2nya RM10K seorang bagi bulan Februari... kecekalan mengatasi segalanya, insyaallah..

3. Aku skang terlibat dalam pembinaan satu laman web rasmi group SKN2U.. so banyak masa dihabiskan untuk update laman web tu. tak lama lagi aku bagi link. sekarang pun dah bleh cek online tapi saje taknak bagitau lagi kat orang ramai sampailah dah betul2 siap. hehehehehe

4. Internet connection agak teruk beberapa bulan lepas, membuatkan aku malas gile nak online. nak pegi CC dah super malas!!! broadband selkum plak lembab gile. Strimiks? terputus2... malas aku nak layan~~~

5. beberapa bulan lepas, aku gile turun memancing bersama rakan2... berjam2 masa habis kat tepi sungai berbanding depan komputer...

amacam? bleh pakai tak alasan2 ku ini? heheheehehehe... =p

:: NeW gAmE, nEw Me~!!! ::

Reactions: 


SKN2U GROUP