:: GuLa-GuLa ::

Reactions: 
Ingat tak aku cite pasal HACKS? alaa.. gula2 yg plastik die kaler merah @ silver tu? haaa.. yang tu la. "malam" yang aku cite kat post kat bawah ni, masa kitorang tengah sembang2 pasal everything yg berlaku sepanjang seminggu tu, dia ada bagi aku sesuatu.. masa tu die tengah belek2 cari barang dlm beg, dia terjumpa benda ni dan dia bagi kat aku.. oh tidak, ia bukan HACKS, dan kalau HACKS pun aku rase cam lame gile. hehehehe.. apa yang aku dapat?



Adakah ini disengajakan? ataupun tanpa niat? whatever the answer would be, aku rasa sweet sgt. hehehehe..

No comments: