:: McM bIaSa ::

Reactions: 
hmm.. apa masalah dengan diri aku ni? aku terlalu cepat bertukar kasih ke, atau aku memang playboy. hmm.. aku tak rasa aku playboy, kalau aku playboy, aku yang tinggalkan pompuan, bukan pompuan tinggalkan aku. bunyik cam loser lak ckp cmni Anyway, same mcm title entry kat atas, "MACAM BIASA".. apa benda yang macam biasa kali ni? macam biasa laahh.. aku dah mula berkenan kat sorang minah ni (again and again and again.. adam cepat jatuh cinta?)

ada la sedikit sebanyak rasa syokk kat dia.. tapi kali ni aku seriously tak memberikan apa2 "hope" untuk bersama dgnnya. yes, itu adalah sebab aku dah baaanyak kali sangat dikecewakan oleh kaum hawa ni.

mmm.. kalau ada antara korang yang tak suka cara aku, aku minta maaf la ye. tapi saat ni, aku terfikir sesuatu: biarpun aku gagal seribu kali, tak salah untuk aku terus mencuba lagi.. jangan gagal sekali, tapi tak mampu dah untuk berjuang.. begitulah sedikit sebanyak kot pegangan aku dalam mencari cinta ni. aku tak kisah aku gagal, aku teruskan pencarianku. Insyaallah, lama2 jumpa la gak tu.

aku macam dah malas nak mencari.. masa Miss E.I dulu, memang aku tak cari... terrjumpa, seriously. Miss A.J pun, aku tak cari, terrjumpa. Miss A.M, aku tak cari gak.. terrjumpa.. pendek kata, kalau nak cinta, aku tak perlu cari, dia datang sendiri. persoalannya cuma CINTA TU NAK STAY KE,NAK BERAMBUS LEPAS DIA DAH BOSAN. itu je...

so, gambatte adam!!! teruskan perjuanganmu!! jgn lupa kejar sampai dapat, genggam bara api biar sampai jadi arang, alang2 menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan, jangan hangat2 taik ayam, biar membujur lalu melintang patah, keeeddaahhh... keedahh pantang kalaahh.. walauu sakeet jatuhh dan reebaaahhh~!!! :p

No comments: